Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Rick - Woensdag 21 Mei 2024

    Denk er even over na

    Heb je al een oogje op die prachtige loungeset voor je terras, maar twijfel je nog een beetje? Geen zorgen! Bij Tuinmeubelwereld hebben we iets speciaals voor jou bedacht dat al die twijfels wegvaagt.

    Denk er nog even over na

    Vanaf 1 mei tot 19 mei gaan we volop voor de Denk-er-even-over-na-weken! Wat houdt dat in? Nou, het betekent dat als je tussen die data een bestelling plaatst van 500 euro of meer, je kan profiteren van gratis retourneren. Geen addertjes onder het gras, gewoon pure gemoedsrust. Voorwaarden op een rij:

    • Bestelling is geplaatst in periode van 1 t/m 19 mei
    • Bestelling heeft een totale waarde van €500,- of meer
    • Bestelling dient onbeschadigd in de originele verpakking te worden geretourneerd

    Voldoet jouw bestelling niet aan deze voorwaarden gelden onze reguliere retourvoorwaarden.

    Maak gebruik van onze keuzehulp

    Op onze website vind je ook keuzehulpen die jou helpen met de juiste keus maken voor jouw tuinmeubels. Maak hier zeker gebruik van als je nog twijfelt tussen meerdere tuinmeubels.

    Tuinmeubels van top kwaliteit

    Maar waarom zou je überhaupt willen retourneren, toch? Wel, we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om het perfecte tuinmeubel te vinden. Maar bij Tuinmeubelwereld zijn we er trots op dat we producten van topkwaliteit leveren waar je geen spijt van zult krijgen. Dus zodra je die loungeset of die gezellige tuinset in handen krijgt, wedden we dat al die twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

    Dus waar wacht je nog op? Spring op onze website, shop jouw en geniet van de Denk-er-even-over-na-weken - alleen bij Tuinmeubelwereld!

    Shop de nieuwe collectie bij Tuinmeubelwereld.nl

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »