Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Denise - Zondag 27 Januari 2023

    Loungeset kussens opbergen

    Om extra lang van je tuinkussen te genieten raden we bij Tuinmeubelwereld.nl aan om je kussen goed op te bergen. Op deze manier blijven je kussens langer mooi, waardoor je ze langer kunt gebruiken.

    In deze blog geven wij je drie handige tips over hoe je het beste je loungeset kussens kunt opbergen.

    Tip 1: Berg je lounge kussens binnen in huis op

    Een van de manieren om je lounge kussens mooi te houden is om ze binnen in huis op te bergen. Door deze lounge kussens in huis te bewaren hebben ze geen last van de zon, regen en vorst buiten. Zo komen er geen vlekken of verkleuringen op je kussens.

    Tip 2: Maak gebruik van je tuinmeubelhoes

    Heb je al een beschermhoes voor je tuinmeubelen? Dat is goed nieuws! Een manier om je lounge kussens namelijk netjes te houden is om ze te op te bergen onder je tuinmeubelhoes. Je kan de kussens gewoon laten liggen op je tuinstoelen of -bank en de hoes voor je tuin/loungeset over de set trekken. Hierdoor blijven je kussens schoon en droog.

    Tip 3: Kies voor een kussentas

    Heb je geen plek om jouw lounge kussens in huis op te bergen of passen niet alle kussens onder je tuinmeubelhoes? Een perfecte oplossing hiervoor is een kussentas. Deze kussentas hebben wij in 2 verschillende afmetingen.

    Een kussentas zorgt ervoor dat je kussens beschermd zijn tegen het weer en zorgt er daarnaast ook voor dat je tuin er netjes en opgeruimd uit ziet.

    Tip 4: Maak gebruik van een opbergbox

    Één van de populairste manieren om je tuinkussens op te bergen, is in een opbergbox. Dit omdat het vaak ook een stukje sfeer uitstraalt in de tuin en tegelijkertijd natuurlijk ook functioneel is. Je hebt de kussens binnen handbereik en zo hoef je niet te zeulen met jouw lounge kussens.

    Wanneer je kiest voor een opbergbox buiten, dan moet je er wel rekening mee houden dat je box ook daadwerkelijk waterdicht is of iets beschut staat. Ook opbergboxen hebben kieren waar uiteindelijk ook water doorheen kan komen.

    Houd je kussens mooi

    Of het nou gaat om een kussen van jouw loungeset, tuinstoel of andere tuinmeubelen, het is essentieel om ze goed te onderhouden voor een langdurige levensduur en om ze mooi te houden. Volg deze handige tips om je tuinkussens in topconditie te houden, zodat je optimaal kunt genieten van je tuinmeubelen.

    Shop artikelen om jouw kussens op te bergen

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »