Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Loïs - Donderdag 4 April 2023

    In de tuin van Donny Roelvink

    Een kijkje in... de stadstuin van Donny Roelvink

    Nu zijn huis helemaal klaar is, werd het tijd om de tuin aan te pakken. Wij kregen de eer om zijn tuin helemaal te richten met mooie tuinmeubelen en leuke accessoires en creëerde een echte make-over! We kozen voor een moderne stijl met een gezellige touch. 

    Een ruime eethoek

    Donny gaf aan dat hij zocht naar een eettafel waar hij met veel mensen aan kon tafelen, zodat hij lekker met een grote groep kan barbecueën bijvoorbeeld. We hebben gekozen voor de Veltis tuintafel in de grootste maat; namelijk 3 meter lang. Hier kun je aan iedere kant vier stoelen aanschuiven en wanneer je ook op de kop stoelen zet is de eettafel goed voor maar liefst 10 personen! 

    Gezellig loungen

    Om de ruimte optimaal te benutten kozen we ervoor om een loungeset te leveren die precies past in deze hoek van de tuin. Zo creëren we een plek waar je lekker neer kunt ploffen. De Madeira loungeset past perfect bij de moderne tuin van Donny. Hij heeft een stoer aluminium frame met polywood details op het blad van de bijzettafel en het verlengde van de zitting. We maakten het af met groene tuinplanten die goed matchen met zijn klim-op die binnenkort de hele schutting bedekt. Hier zou jij toch ook wel een middagje kunnen chillen?

    De Madeira loungeset bij jou in de tuin?

    Wij begrijpen heel goed dat je na het zien van deze foto's verliefd bent geworden op deze toffe tuin. Daarom kun je kans maken op het winnen van deze ruime loungeset. Meedoen? Check onze post met Donny Roelvink op Instagram en lees wat je moet doen. Succes! 

    *Winnaar is bekend gemaakt

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »