Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Sifra - Maandag 27 Maart 2024

    Vier de paasdagen in de tuin!

    De lente staat in bloei, de vogeltjes fluiten en het zonnetje komt zachtjes aan door: Pasen is de perfecte periode om na een lange winter heerlijk de buitenlucht op te zoeken. Dus waarom niet een onvergetelijke paasviering organiseren in je eigen tuin? Tijd dus om je buitenruimte om te toveren tot paasparadijs! We geven je enkele tips en ideeën om je op weg te helpen:

    Paasbrunch in de buitenlucht

    Niets zegt "Pasen" als een heerlijke brunch! Met paasdagen is het elk jaar even afwachten of het weer het toelaat om te brunchen in de buitenlucht, maar mocht het lekker weer zijn, is dit natuurlijk een must-do. Versier je tuintafel met vrolijke tafelkleden, kleurrijke servetten en bloemstukken. Om comfortabel te zitten voeg je gekleurde tuinkussens of sierkussens toe. Extra leuk is een mooi vloerkleed onder je tuinset. Serveer klassiekers zoals eiergerechten, verse fruitsalades en warme broodjes, en vergeet de paaschocolade niet!

    Paaseieren verstoppen in de tuin

    Iets wat niet kan missen bij Pasen is natuurlijk paaseieren zoeken. Hier zijn wat tips voor goede verstopplekken: 

    • Kies een mix van moeilijke en makkelijke verstopplekken, zodat het zoeken leuk is voor alle leeftijden;
    • Verberg de eieren tussen en onder natuurlijke elementen zoals struiken, bloem- en plantenpotten en boomstammen. Maar gebruik ook vooral je tuinmeubelen;
    • Denk ook aan hoogtes, verstop enkele eieren op ooghoogte voor kinderen en andere op meer uitdagende plekken voor volwassenen;
    • Maak eventueel een lijst met hints voor de lastige verstopplekken, zodat de zoektocht niet te frustrerend wordt. En zo vergeet je zelf ook niet waar je de eieren hebt gelegd.

    Paasactiviteiten buiten

    Organiseer leuke activiteiten voor het hele gezin, zoals een speurtocht naar paashaasafdrukken of een fotoshoot met paasattributen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak onvergetelijke herinneringen samen. Breng wat competitie in de mix met leuke paasspelletjes zoals een ei-op-spoon race, een paasei-hockeywedstrijd of zelfs een traditionele eierloop. Zorg voor kleine prijsjes voor de winnaars om de wedstrijd nog spannender te maken.

    Paasdecoratie voor de tuin

    Versier je tuin met kleurrijke paasdecoraties zoals slingers, vlaggen en windspinners. Bij Pasen horen traditioneel gezien veel vrolijke en lichte kleuren die passen bij het begin van de lente. Denk hierbij aan pasteltinten zoals lichtroze, babyblauw, zachtgeel, mintgroen en lavendel, maar ook aan fellere kleuren zoals zonnig geel, felroze, turquoise en grasgroen. Zet ook bloempotten op tafel of hang potten op met daarin seizoensbloemen zoals narcissen, tulpen en hyacinten. Met kleur creëer je in een handomdraai een vrolijke sfeer.

    Fijne paasdagen!

    Kortom, Pasen is het perfecte moment om de schoonheid van de lente te vieren en te genieten van quality time met je dierbaren. Dus haal het beste uit deze feestdagen door je buitenruimte om te toveren tot de ideale paastuin. We wensen we je fijne paasdagen!

    Shop tuinmeubelen met paaskorting

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »