Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Loïs - Maandag 27 Mei 2022

    Lekker loungen doe je in een hangstoel

    Er zijn verschillende manier waarop je heerlijk kunt relaxen in de tuin. Zo kun je lekker liggen op de loungebank, onderuit zakken op je tuinstoel óf.. Hangen in je hangstoel! Hangen is het nieuwe zitten en in dit blog laten we jou zien hoe jij binnenkort ook op deze manier kunt genieten van jouw tuin. 

    Hangen is het nieuwe zitten

    Opzoek naar een plekje om helemaal tot rust te komen? Dan is een hangstoel het tuinmeubel dat je zoekt! Een hangstoel is een tuinstoel met een ultiem zitcomfort omdat je lekker onderuit kunt zakken met je voeten van de grond; bijna alsof je zweeft. Bij Tuinmeubelwereld.nl hebben we hangstoelen op voorraad in verschillende soorten, maten en kleuren en in dit blog helpen we jou met kiezen voor de perfecte hangstoel!

    Inspiratie hangstoelen

    Een plekje voor jezelf

    Soms wil je even lekker bijkomen van de dag, en het liefst even alleen. Met een hangstoel kun je je even afzonderen en tot jezelf komen. Deze tuinstoelen zijn gemaakt van wicker; dit is stevig en duurzaam zodat je lang van je stoel kunt genieten. Het vlechtwerk van het materiaal zorgt voor een toffe bohemian-look.

    Eén van de hangstoelen uit ons assortiment is de Sturdy hangstoel. Deze hippe hangstoel is opgebouwd uit een zwart metalen frame met daaraan de hangende stoel in de vorm van een ei. Door zijn zwarte kleur is hij robuust en een echte eyecatcher. 

    Opzoek naar een lichtere variant? De Bologna is er naast zwart ook in de kleur grijs. Hij heeft een zachtere look door het open vlechtwerk met een patroon van verschillende driehoeken.

    Inspiratie loungestoel

    Verschillende manieren om te hangen

    Iedere hangstoel wordt geleverd inclusief een stalen frame waaraan de stoel bevestigd kan worden. Maar dit is natuurlijk niet de enige manier om je stoel op te hangen! 

    Hang je tuinstoel bijvoorbeeld in een boom, aan het plafond onder de overkapping of aan een balk. Dit geeft een tof effect! Je hebt hiervoor een plafondhaak nodig en wanneer je hem van plan bent buiten op te hangen kun je deze het best van roestvrijstaal nemen. De plafondbevestiging moet kunnen draaien, zodat je goed kunt schommelen. En let op goed op het materiaal waaraan de je de stoel wilt hangen, want dit heeft invloed op de schroeven die je moet gebruiken. Hangen maar!

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »