Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Denise - Vrijdag 27 Januari 2023

    Inspiratie om jouw overkapping of veranda in te richten

    Een overkapping is de perfecte oplossing wanneer je graag veel tijd in je tuin doorbrengt, wat voor weer het ook is. Doordat de overkapping overdekt is blijft de warme lucht langer hangen en zit je lekker beschut voor de wind en regen. Zelfs wanneer het koud is buiten kun je het er wat warmer maken met dekens of een sfeerhaard, dit creëert nog eens extra veel sfeer ook! In deze blog vind je verschillende tuinmeubelen die goed onder een overkapping passen zodat je optimaal kunt genieten.

    Loungesets

    Om in je overkapping te kunnen genieten is het belangrijk dat je een fijne zitplek hebt. Hiervoor heb je de juiste tuinmeubelen nodig. Wanneer jouw veranda of overkapping beschikt over een dichte hoek is een hoekbank een perfecte oplossing. Een hoekbank creëert veel zitplekken waar je met elkaar kunt relaxen, ook kun je wanneer je alleen bent of met zijn tweeën languit liggen. 

    Naast een loungebank kun je ook gaan voor een complete loungeset. Een loungeset bestaat uit verschillende onderdelen zoals een loungebank, een bijhorende tafel en een loungestoel. Zo kun je met nog meer mensen genieten in jouw veranda en heb je een gehele set in dezelfde look!

    Inspiratie tuinmeubelen overkapping en veranda

    Hangstoelen

    Wanneer je een echte eyecatcher in je veranda wilt waar je ook nog eens optimaal in kunt relaxen, is een hangstoel helemaal iets voor jou! Loungen in een hangstoel is een unieke ervaring, heerlijk je voeten van de vloer en comfortabel liggen op de dikke kussens.  Door de verschillende designs hangstoelen kun je geheel voor je eigen stijl gaan zodat de hangstoel jouw veranda helemaal afmaakt. 

    Inspiratie tuinmeubelen overkapping en veranda

    Tuinsets

    Een overkapping is ook ideaal om een tuinset onder te plaatsen zodat je er kunt dineren met meerdere mensen. Tuinsets zijn er in heel veel verschillende soorten, maten en stijlen. Je kunt dus geheel zelf bepalen wat voor soort tuinset je zou willen en voor hoeveel personen de set geschikt zal zijn. Ga jij voor een robuuste tuinset geschikt voor 4 personen? Of ga jij liever voor een ronde tafel met luxe geweven stoelen, hier vind je al deze verschillende stijlen sets.

    Inspiratie tuinmeubelen overkapping en veranda

    Creëer sfeer in jouw veranda

    Verder kun je de gehele overkapping zelf inrichten naar jouw favoriete stijl. Om extra sfeer toe te voegen kun je bijvoorbeeld een terrashaard bij de overkapping zetten wanneer je graag ook in de avonduren hier tijd doorbrengt. Door de vlam die van de haarden afkomt met het design van de lantaarn creëert dit een gezellige en knusse sfeer wanneer het buiten donker is. Denk hierbij wel aan de veiligheid en kies de juiste plaats!

    Verder zijn er veel meer sfeermakers die je kunt toevoegen om je overkapping helemaal tot de perfecte plek te maken. Denk bijvoorbeeld aan sierkussens, vloerkleden of dienbladen. Creëer met al je favoriete producten de perfecte overkapping!

    • Rick

      Geplaatst op maandag 3 juli 2023 16:01

      Hi, bedankt voor je interesse! Voor al je vragen kan je terecht bij onze klantenservice op [email protected].

    Toon meer

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »