Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Tuinmeubelwereld.nl - Dinsdag 27 Maart 2022

    De tuinmeubeltrends van 2022

    Het voorjaar staat weer voor de deur, langere dagen en lekkerder weer dus. En dit betekent dat we ook weer meer tijd in onze tuin kunnen doorbrengen. Het nieuwe jaar brengt zo ook weer nieuwe trends met zich mee die je in 2022 veel zal gaan zien, wij vertellen ze je stuk voor stuk. 

    Trend 1: Duurzame materialen

    De laatste jaren zijn we met zijn alle meer bewust gaan worden van de natuur en het milieu. Dit zien we ook terug in het buiten leven. Mensen zijn op zoek naar materialen die gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen zoals het duurzame houtsoort teak hout. Verder zijn mensen ook steeds creatiever met het geven van sfeer aan hun tuin door bijvoorbeeld lege flessen te gebruiken als vaasjes of door zelf op zoek te gaan naar voorwerpen die je hiervoor kunt hergebruiken.

    Trend 2: Ronde vormen worden populair

    Wat we dit jaar ook steeds meer zien in de tuintrends zijn ronde vormen in onze tuin. Deze organische of diagonale ronde vormen hebben een luxe en wat zachtere uitstraling dan bijvoorbeeld een rechthoekige tuinmeubel. Naast ronde tuinmeubels zijn ook juist ronde accessoires zoals kussens erg trendy om je tuinmeubilair of ruimte leuk aan te kleden. 

    Trend 3: Haal je woonkamer naar buiten

    Ook een tuintrend die op dit moment speelt is de woonkamer en je tuin helemaal op elkaar afstemmen. Je tuin wordt zo eigenlijk het verlengde gedeelte van je woonkamer, wat een extra grote ruimte creëert. Zo wordt de tuin ook nog eens een stuk sneller gebruikt bij lekker weer. Dit kan nog makkelijker als je een schuifpui of grote openslaande deur in je woonkamer hebt!

    Trend 4: Gestoffeerde tuinmeubelen

    Tegenwoordig zijn tuinmeubels een stuk onderhoudsvriendelijker dan die van vroeger. Kussens mochten niet nat worden en werden heel snel vies, waardoor je ze binnen moest leggen of afdekken. Dat is nu  niet meer nodig! De meeste tuinmeubelen hebben een waterafstotende stof die tegen elk weer in de seizoenen past. Zo heb je ook steeds meer de mogelijkheid om te kiezen voor stoffen meubilair in je tuin of terras!

    Shop bij Tuinmeubelwereld.nl

    Ben jij nog op zoek naar tuinmeubels in de tuin of terras en spreekt een van deze trends jou wel aan? Neem dan een kijkje op onze website, hier vind je al deze trends terug in ons nieuwe assortiment. Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice, zij helpen jou graag met het maken van de beste keuze of het beantwoorden van al je vragen!

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »