Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Lisa - Woensdag 20 November 2022

    Budget Tuinmeubelen is officieel Tuinmeubelwereld.nl

    Hoewel we nu richting de kerst gaan hebben we leuk nieuws! Wellicht heb je het al gezien; de naamswijziging. Vanaf heden zal Budget Tuinmeubelen verder gaan onder de naam Tuinmeubelwereld.nl 

    Het ontstaan

    Wat 5 jaar geleden begon als een afstudeerproject is nu uitgegroeid tot een groot bedrijf dat zijn plek in de tuinmeubel-branche inmiddels heeft gevestigd. De afgelopen jaren hebben wij, mede dankzij jullie, een hele mooie groei door kunnen maken. Onze herkomst ligt in het tuincentrum, Tuinwereld. Ook deze samenwerking heeft ons gemaakt tot een relevante speler in de tuinmeubel-branche. Met twee showrooms in Nederland zijn wij steeds bereikbaarder voor klanten in heel Nederland geworden.

    Waarom een naamswijziging

    De collectie is het afgelopen seizoen flink uitgebreid en verbeterd. Van trendy tuinsets tot luxe loungesets; bij ons kun je voor al je tuinmeubelen terecht. Daarmee zijn we tot de conclusie gekomen dat de term 'budget' niet meer bij ons past. Maar ook al groeit ons assortiment, streven wij nog altijd ernaar om kwaliteit voor iedereen betaalbaar te maken.

    Tuinmeubelseizoen 2023

    Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen voor aankomend seizoen. Zo kun je nog meer trendy tuinmeubelen verwachten. Met onder andere meer items van rope, een nieuwe collectie betonlook en nog veel meer!

     

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »