Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Denise - Maandag 27 Juni 2023

    Tuinmeubelen voor een kleine buitenruimte

    Woon jij in een appartement en heb je een balkon? Of woon je in de stad en beschik je over een wat kleinere tuin? Dan is het handig om slim met de ruimte die je hebt om te gaan zodat je er alsnog optimaal in kunt relaxen of gezellig kunt borrelen met wat vrienden. Wij geven jou in deze blog een aantal handige tips met verschillende compacte tuinmeubelen die je hierbij kunnen helpen!

    5 tips op een rijtje

    Om je verder op weg te helpen zetten we vijf verschillende tips van onze tuinmeubelexperts op een rij. Deze tips kan jij gebruiken voor bij jou in de achtertuin!

    Tip 1: Stapelbare stoelen

    Wanneer je met meerdere personen lekker wilt eten of borrelen op je balkon of in je tuin wil je wel voor iedereen plek hebben. Hiervoor kunnen stapelbare stoelen de perfecte oplossing zijn. Wanneer de tuinstoel niet nodig zijn is kun je deze gemakkelijk opstapelen en in de hoek van je balkon of tuin zetten zodat je weer wat meer ruimte creëert. De stijl van deze stapelbare stoelen kun je helemaal zelf kiezen door het ruime assortiment, ga jij voor modern en strak design tuinstoel of liever voor rond model? Bekijk onze bekende Seville tuinstoel als voorbeeld.

    Tip 2: Maak gebruik van een kleine loungeset

    Wanneer je beschikt over een kleine tuin of een balkon denk je vast niet aan een gehele loungeset. Toch is dit een oplossing wanneer je lekker wilt relaxen. Naast de grote loungesets zijn er ook verschillende compacte loungesets die op je balkon of in je tuin passen. Zo kun je bijvoorbeeld aan een loungebank denken die je op verschillende manieren kunt gebruiken, of aan twee loungestoelen waar je samen in kunt genieten. Bekijk onze loungesets voor het balkon voor jouw balkon of tuin!

    Tip 3: Een tuintafel op je balkon

    Wanneer je ook graag een tafel op je balkon of in je kleine tuin wilt kun je ook kiezen voor een wat kleinere tafel of een bijzettafel. Vaak zijn tuintafels wat groter qua formaat en zwaarder. In ons assortiment vind je ook veel soorten kleine en lichte tafels die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en vormen. Ga jij voor een ronde betonlook bijzettafel of heb je liever een rechthoekige aluminium dining tafel? Op onze site Tuinmeubelwereld.nl vind je al onze tuintafels zodat je jouw balkon of tuin tot een gezellige plek kunt maken. Je kan natuurlijk ook altijd een kijkje nemen bij onze balkon tuinsets.

    Tip 4: Ga voor een 2-persoons tuinset

    Momenteel zijn de 2-persoons tuinsets erg in trek. Vooral erg handig natuurlijk als je niet over de ruimte beschikt om een grote loungeset neer te zetten bijvoorbeeld. Deze sets komen in steeds meer variaties voor en is er voor ieder wat wils. Kijk eens naar onze Logan tuinset bijvoorbeeld. Dit is een duurzame set die je gemakkelijk kunt neerzetten in de ruimte waar je over beschikt. Maar ook 2-persoons relax/loungeset zijn heerlijk om in te vertoeven! De Dex relax tuinset heeft bijvoorbeeld ook voetenbankjes, zodat je benen ook tot rust kunnen komen in deze set.

    Tip 5: Gebruik een zweefparasol

    Wil je een parasol in de tuin? Ga voor een zweefparasol in plaats van stokparasol. Bij een zweefparasol staat de voet namelijk aan de zijkant van het doek, hierdoor is deze goed te plaatsen naast een lounge- of tuinset. Op deze manier wordt de ruimte in je tuin optimaal benut.

    Creëer sfeer

    Naast deze compacte tuinmeubelen kun je je balkon of kleine tuin inrichten met verschillende sfeerartikelen. Denk bijvoorbeeld aan leuke kussentjes op je loungeset of stoelen, of een gaslantaarn zodat je ook in de avonduren nog lekker buiten kunt genieten zonder dat het koud wordt. Ook al heb je dus een kleine tuin of balkon, door deze ruimte optimaal te gebruiken kun je alsnog een gezellige en relaxte sfeer creëren zodat jij er kunt genieten! 

     

    Shop onze producten voor een kleine tuin

    Vers van de pers

    Recente artikelen

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »