Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Denise - Woensdag 22 Februari 2023

  WINACTIE - Verliefd op onze nieuwe naam

  Omdat wij verliefd zijn op onze nieuwe naam, gaan wij met valentijnsdag 3 Cosi OrigInals weggegeven! Dit doen wij vanuit onze nieuwe naam Tuinmeubelwereld.nl en laten Budgettuinmeubelen.nl daarmee definitief achter ons.
  Wil jij er met Valentijnsdag sfeervol en warm bijzitten? Bij een bestelling tussen 1 en 12 februari doe je automatisch mee met onze winactie voor de populaire Cosiscoop. Zo kun je jezelf of partner verrassen. Naast een bestelling plaatsen hoef je niets te doen!

  Wat is een Cosiscoop?

  Met bijvoorbeeld de Cosiscoop gaslantaarn breng je extra sfeer in jouw tuin of terras wanneer je graag tot laat buiten zit. Dit zorgt voor een extra gezellige en sfeervolle avond. De gaslantaarn werkt op een gasblikje en gaat tot gemiddeld 5 tot 6 uur mee per blik. Alle Cosiscopen zijn eenvoudig in gebruik en werkzaam op een 190 gram gascartouche. Let wel op dat je altijd een gascartouche kiest met een gas-stop-systeem. Tip: wij raden aan om de Cosiscoop af te dekken of binnen te zetten wanneer hij niet wordt gebruikt. Zo wordt er voorkomen dat hij vies of nat wordt en blijft jouw Cosi zo goed als nieuw. 

  Zo doe jij mee met de winactie

  Plaats jij tussen 1 en 12 februari een bestelling? Dan doe jij automatisch mee met onze winactie! Je hoeft hier zelf verder niets voor te doen, makkelijk toch? 12 Februari zullen wij 3 winnaars bekend maken, zodat je vóór valentijnsdag nog de Cosiscoop in huis hebt.

  Leuk weetje! De herkomst van Valentijnsdag

  Over de herkomst van Valentijnsdag zijn een aantal theorieën. Er is dus nooit echt duidelijkheid over de daadwerkelijke viering van deze dag. 14 februari is een naamdag van de Heilige Valentius oftewel Sint Valentijn, als feestdag uitgeroepen door Paus Gelasius I in 496. Het schijnt dat twee heiligen met dezelfde naam Valentinus om hun geloof geëxecuteerd werden op 14 februari 269 en om deze reden nu vereerd worden op deze dag. Waarom dit nog de dag van de liefde word genoemd heeft ook de commercie flink aan bijgedragen. Zo is dit in de 19de eeuw begonnen in Amerika en werd opgepikt door bedrijven. Zo is het in de 20ste eeuw overgewaaid naar Nederland, waar wij dus ieder jaar deze dag opnieuw vieren.

  Vers van de pers

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »