Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Rick - Woensdag 22 Maart 2023

  Alles wat je met weten over: Hardhout

  Eigenschappen hardhout

  Onze hardhout producten zijn afkomstig van acaciahout. Hardhout is een natuur product, dit zal dus altijd gaan werken en leven.

  • Hardhout heeft een mooie natuurlijk uitstraling;
  • Materiaal heeft met het juiste onderhoud een lange levensduur;
  • Hardhout is gemakkelijk schoon te maken.

  Hardhout behandelen

  Je kan kiezen om je hardhouten tafel te behandelen met ons Wood onderhoudspakket. Dit zorgt dat de tafel zo lang mogelijk in de staat blijft waarin de tafel in eerste instantie wordt geleverd. Met de Protector vertraag je het proces van splijten en verkleuring. Samen met de Cleaner zorg je dat je gebruik maakt van het juiste schoonmaakmiddel.

  Hardhout niet behandelen

  Wij adviseren hardhout nooit niet te behandelen. Als je wilt kiezen om een houten tafel een natuurlijke uitstraling te laten krijgen door het niet te behandelen, dan is ons advies om te kijken naar een Teakhouten tafel. Dit is een luxer houtsoort waar de natuurlijke uitstraling veel beter mee tot zijn recht komt.

  Schoonmaken

  Zoals aangegeven is het schoonmaken erg eenvoudig te doen met de Wood Cleaner, maar dit is niet perse noodzakelijk. Je kan er ook voor kiezen om de tafel schoon te maken met een warm sopje en een schuurspons.

  Wat moet ik niet doen?

  Gebruik geen schoonmaakazijn of een hogedrukspuit, dit tast het hout aan tot diep in de nerven.

  Advies Aerocover beschermhoes

  Bij hardhouten tafels kan je gebruik maken van een beschermhoes. Een Aerocover kan goed ademen, koop deze hoes altijd wel in combinatie met een hoessteunset. Anders wordt de hoes te vochtig en zorgt dit dat er veel mossen e.d. op de tafel kunnen komen.

  Reminder

  Nogmaals, hardhout is een natuurproduct. Houdt er dus rekening mee dat nerven breder worden, de tafel wat gaat verkleuren en dat de het materiaal echt leeft.

  Vers van de pers

  Recente artikelen

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »